- Sous vide: En hälsosam metod för långsam tillagning
- Sous vide-matlagning är en teknik som använder exakta temperaturinställningar för att garantera ett enhetligt och perfekt resultat varje gång
- Tack vare den långsamma och skonsamma tillagningen bevaras näringsvärdena av kött, grönsaker och fisk i rätten
- Den perfekta, originella smaken av de utvalda ingredienserna stannar i maten, inte i vattnet
- Matlagning utan tillsats av fett
- Kan användas i krukor och andra värmetåliga behållare med en minsta höjd på 15 cm
- Temperaturområde: 20-95 grader Celsius
- Noggrannhet +/- 0,1°C
- Tidsinställning från 1 minut till 99 timmar och 59 minuter
- Temperatur i °C och °F
- IPX7 vattentät design med automatisk säkerhetsavstängning
- Avtagbart värmehus för enkel rengöring
- Effekt: 1000 W
- Maximal behållarkapacitet upp till 20L
5903887804066EAN: