OBH Nordica Prime vakuumförpackningsanordning, rostfritt stål

Artnr: C43783
1895 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

OBH Nordica Prime är en bekväm enhands, effektiv och mångsidig vakuumförpackningsenhet. Det gör att du kan lagra mat upp till fem gånger längre än med konventionella förvaringsmetoder.

Prime är utmärkt för att dammsuga även större mängder – du kan dammsuga upp till 50 gånger utan paus. Därför är det ett idealiskt val för bärplockare och jägare. Tack vare den höga sugkraften på 12 L/min är enheten snabb och dess starka tätning säkerställer förpackningarnas täthet. Dessutom är Prime väldigt lätt att använda – tack vare det bekväma handtaget kan enheten användas med en hand. Det integrerade förvaringsutrymmet för påsrullar och påsskäraren gör det också enkelt att använda enheten. Prime är lätt att rengöra, eftersom foderbrickan är avtagbar.

Enheten kommer med fem påsar och en påsrulle, vilket hjälper dig att snabbt komma igång. Påsarna kan användas i mikrovågsugnen och i Sous Vide-matlagning, vilket är en metod där kött, fisk, grönsaker och frukt tillagas i relativt låga, noggrant kontrollerade temperaturer under 100 °C, vakuumförpackade. Påsarna är återanvändbara och maskintvättbara.

Genom att vakuumpacka sparar du tid och pengar.

Med vakuumförpackningsenheten OBH Nordica Prime kan du lagra mat upp till fem gånger längre än med konventionella förvaringsmetoder och spara pengar, tid och miljö.

Syre är den främsta orsaken till att matens näringsvärde, sammansättning, smak och kvalitet försämras. Syre orsakar även köldskador på mat som förvaras i frysen och möjliggör utveckling av mikroorganismer. Konventionella matförvaringsmetoder, som förvaring i vanliga plastpåsar och -behållare, är därför inte optimala, eftersom de faktiskt packar luft och mat i samma utrymme. Genom vakuumpackning avlägsnas syre, tillväxt av bakterier, mögel och jäst i maten och oxidationsreaktion av fetter förhindras. På grund av detta bevaras smaken och maten förblir fräsch upp till fem gånger längre jämfört med konventionella lagringsmetoder.

5708642079396EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på