Nyhet

Blackzon Slyder ST 1/16 4WD elektrisk stadionlastbil - orange (540097)

Artnr: C83668
1199 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Vi introducerar Slyder ST 1/16 4WD Elektrisk Stadium Truck - Orange: Släpp loss din spänningssökande anda!

Gör dig redo att ge dig ut på en resa av fart och spänning med Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck i en livlig orange nyans! Denna lastbil är konstruerad för att erövra stadion och bortom, och är din biljett till en elektrifierande RC-upplevelse.

Viktiga funktioner:

1. Elektrifierande hastighet: Upplev adrenalinkicken när Slyder ST når hastigheter på cirka 30 km/h (18,6 mph). Oavsett om du tar dig igenom stadion eller navigerar på utomhusbanor, handlar den här lastbilen om att leverera spännande prestanda.

2. Dominanta 4WD-prestanda: Erövra olika terränger med lätthet tack vare det robusta 4WD-systemet som säkerställer exceptionell dragkraft och stabilitet. Från släta spår till grova ytor, Slyder ST är utformad för att överträffa konkurrenterna.

3. Slående stadion-stil: Den iögonfallande orangefärgade exteriören på Slyder ST är inte bara för syns skull - det är en återspegling av den energi och spänning som denna lastbil ger på stadion. Stå ut från mängden när du dominerar spåren med oöverträffad känsla.

4. Precisionskontroll: Navigera i kurvor och på raksträckor med precision, även i höga hastigheter. Slyder ST erbjuder responsiva kontroller som sätter dig i förarsätet, oavsett om du är ett erfaret proffs eller ny i RC-racingvärlden.

5. Byggd för att tåla: Öka farten utan att oroa dig, eftersom du vet att Slyder ST är byggd för att klara av påfrestningarna i intensiv racing. Med hållbara material och en robust konstruktion är den här lastbilen redo för varje utmaning du ger den.

6. Redo att dominera: Upplev spänningen i RC-racing direkt ur lådan med Ready to Run (RTR) Slyder ST. Ladda upp det medföljande batteriet och du är bara några ögonblick från att släppa loss kraften från orange på banorna.

Oavsett om du är en fartfantast, en stadionentusiast eller helt enkelt letar efter ett elektrifierande sätt att ha kul, är Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck i orange din inkörsport till pulshöjande spänning. Ta kommandot på banan och lämna ett spår av förundran efter dig när du omfamnar andan av orange kraft!

Denna text har översatts automatiskt, fel kan förekomma.
5700135400977EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på