Nyhet

Blackzon Slyder ST 1/16 4WD elektrisk stadionlastbil - röd (540096)

Artnr: C83669
1199 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Vi presenterar Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck - Röd: Tänd din racingpassion!

Förbered dig på att tända din inre racer med Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck i en djärv och fängslande röd design! Den här stadionbilen är byggd för fart och spänning och erbjuder en elektrifierande RC-upplevelse som ingen annan.

Viktiga funktioner:

1. Hjärtknipande hastighet: Känn adrenalinkicken när Slyder ST når spännande hastigheter på cirka 30 km/h (18,6 mph). Oavsett om du kör genom stadion eller dominerar utomhusbanor, handlar den här lastbilen om att leverera spännande prestanda.

2. Oöverträffad 4WD-prestanda: Erövra olika terränger med självförtroende tack vare det robusta 4WD-systemet som säkerställer exceptionellt grepp och stabilitet. Från släta spår till tuff terräng, Slyder ST är konstruerad för att överträffa konkurrenterna.

3. Djärv stadion-stil: Den slående röda exteriören på Slyder ST är inte bara till för att se bra ut - det är ett uttryck för kraft och passion. Stå ut från mängden när du lämnar konkurrenterna i dammet med din oöverträffade energi och fängslande estetik.

4. Precisionshantering: Navigera i snäva kurvor och på raksträckor med precision, även i höga hastigheter. Slyder ST erbjuder responsiva kontroller som ger dig kommandot, oavsett om du är ett erfaret RC-proffs eller ny i racingvärlden.

5. Byggd för att uthärda: Testa gränserna utan att tveka, med vetskapen om att Slyder ST är konstruerad för att klara kraven från intensiv racing. Med hållbara material och en robust konstruktion är den här lastbilen redo att ta sig an alla utmaningar.

6. Redoatt erövra: Upplev spänningen i RC-racing direkt ur lådan med Ready to Run (RTR) Slyder ST. Ladda det medföljande batteriet och du är bara några ögonblick från att släppa loss den röda kraften på banorna.

Oavsett om du är en fartentusiast, en stadionälskare eller någon som söker ett elektrifierande sätt att ha kul, är Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck i rött din inbjudan till ett oförglömligt racingäventyr. Ta kontroll över spåren och lämna ett spår av förvåning i ditt kölvatten när du omfamnar andan av glödhet racing!

Denna text har översatts automatiskt, fel kan förekomma.
5700135400960EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på